Studiereis Thaise massage
Wellnessreis
Detoxreis
Tandartsreis
Excursies
Hotel en vluchten
Prijzen
Ervaringen
Boekingsformulier
Links
Contact
Flight of the Gibbon
Total Wellness Producten
Home

Total Wellness Travel

Flight of the Gibbon

Beleef de nieuwste zinnenprikkelende attractie van Chiang Mai!

Met een uniek kabelsysteem wordt het mogelijk om het leven in het oerwoud mee te maken vanuit een perspectief dat voorheen alleen was voorbehouden aan gibbons en andere slingerapen. Gedurende een paar spectaculaire uren zweeft u in de jungle van boomtop naar boomtop.

U wordt meegenomen naar een prachtig natuurgebied, een uurtje rijden van Chiang Mai. De tocht is inklusief transfer vanaf uw hotel. In het regenwoud  is  een ingenieus systeem van platforms, boomhutten, kabels en hangbruggen. Over een totale lengte ongeveer drie kilometer worden zowel natuurliefhebbers als adrenalinejunks meegevoerd in een sensationeel, maar veilig avontuur door vrijwel ongerept tropisch regenwoud. Gehuld in een stevig tuigje wordt u veilig vastgeklonken aan strakgespannen kabellijnen tussen de bomen, waarmee u dan als een ware Tarzan van het ene punt naar het andere zweeft!
Dit deel van de tocht duurt ongeveer 3 uur. 

 

Daarna kunt u ontspannen bij de waterval en genieten van een lunch of diner. De prijs voor deze dagexcursie is rond de 55 euro en direct te boeken bij uw reis.

disclaimer    design BC