Studiereis Thaise massage
Wellnessreis
Detoxreis
Tandartsreis
Excursies
Hotel en vluchten
Prijzen
Ervaringen
Boekingsformulier
Links
Contact
Flight of the Gibbon
Total Wellness Producten
Home

Total Wellness Travel

Studiereis Thaise massage

100% Fiscaal aftrekbaar

 

Ga mee op studiereis naar Chiang Mai en leer hier de traditionele Thaise massage, een van de oudste genezingsmethoden ter wereld. De massagevorm is al meer dan 2.500 jaar oud en wordt in Nederland en BelgiŽ steeds populairder. 

Wie in de Thaise hoofdstad Bangkok de Wat Pho-tempel bezoekt, vindt in de schaduw van de reusachtige liggende

gouden boeddha van 15 meter hoog en 46 meter breed de restanten van een school voor traditionele Thaise geneeskunde uit de 18de eeuw. Op de muren zijn nog de instructies voor de studenten geschilderd; ze tonen op anatomische afbeeldingen waar zich de energiepunten in het menselijk lichaam bevinden.

 

Samen met het beÔnvloeden van de energieke kant, werkt men bij Thaise Massage ook aan het fysieke lichaam. Beginnend bij de voeten  tot het hoofd, zal het lichaam van de cliŽnt worden bewogen, worden losgemaakt en worden uitgerekt. De combinatie van energieke en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage. Deze oude massage is een gift voor het lichaam. Het is een manier om ziekte te verhinderen, helpt om blokkades op te lossen  en het verbetert ook de flexibiliteit. Tijdens de Thaise massage wordt gemakkelijk zittende kleding gedragen en de massage gebeurt op een futon of matras.

 


Individuele aandacht

 

De lessen worden gegeven door professionals. De groepsgrootte ligt tussen de twee en acht personen maximaal. Dit om deze duizenden jaar oude massagevorm op een optimale manier te kunnen leren. De cursus beslaat zes dagen en leert u de authentieke Thaise massage.

Bij de cursus ontvangt u een Nederlandstalig leerboek en certificaat.

 

De vertrekdatum voor deze reis is iedere eerste en derde woensdag van de maand. Andere data in overleg.

disclaimer    design BC