Studiereis Thaise massage
Wellnessreis
Detoxreis
Tandartsreis
Excursies
Hotel en vluchten
Prijzen
Ervaringen
Boekingsformulier
Links
Contact
Flight of the Gibbon
Total Wellness Producten
Home

Total Wellness Travel

Detoxreis

Detox

 

Bij alle reisprogramma's is het reispakket uit te breiden met een detoxprogramma. Tijdens dit programma volgt u drie maal tijdens uw verblijf een colonhydrotherapie. Dit onder medische begeleiding.

 

Voor de eigenlijke behandeling gaat u eerst naar het toilet om de blaas te legen. Daarna neemt u plaats op de behandeltafel. In zijligging wordt een canule ingebracht en de aanvoer- en afvoerslang aangesloten.


Er wordt gewerkt met de slow-fill methode. Dat betekent dat bij de behandeling rekening wordt gehouden met het zenuwstelsel. Het water wordt rustig de darm ingebracht en krijgt zo alle kans om zich goed tussen de darmplooien te bewegen. Bij een bepaalde vullingsdruk wordt de darm in alle rust geleegd en de inhoud losgelaten. Via de afvoerslang en het kijkglas verdwijnt de darminhoud in de riolering. Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel het lichaam verlaat.

 

De behandeling duurt ongeveer drie kwartier. Nadat het spoelen is beŽindigd wordt de canule verwijderd.

 

Detoxen kent vele voordelen. De behandeling zal niet alleen op de hoofdklacht zijn uitwerking hebben, maar zal tevens leiden tot een algemene verbetering van vitaliteit, veerkracht en doorbloeding van het lichaam.

 

Prijs

In Nederland kost een detoxbehandeling rond de negentig euro. Wanneer u uw reisprogramma uitbreidt met het detoxprogramma betaalt u  

149 euro voor drie behandelingen, inclusief transport

 

 

disclaimer    design BC