Studiereis Thaise massage
Wellnessreis
Detoxreis
Tandartsreis
Excursies
Hotel en vluchten
Prijzen
Ervaringen
Boekingsformulier
Links
Contact
Flight of the Gibbon
Total Wellness Producten
Home

Total Wellness Travel

Excursies

In onze reisprogramma's zijn twee excursiedagen standaard opgenomen. Een beschrijving van deze dagen staat hieronder.

 

Dag 1 - Excursie naar Lampang

Vertrek per airconditioned minibus naar de provincie Lampang. Allereerst brengt u een bezoek aan het olifantenkamp waar u de olifanten aan het werk kunt zien. Ook bezoekt u het olifantenziekenhuis. Daarna rijden we door naar de meer dan 100 jaar oude tempel Wat Phra That Lampang. De gelijknamige hoofdstad is gesticht door Chinezen die zich hier vestigden aan de Wang Rivier. De bevolking houdt de tradities in ere; het is de enige stad in Thailand waar u nog ritjes kunt maken met paard en wagen. Het is gezellig rondtoeren in de bruisende oude stad met leuke markten en vriendelijke mensen.

Lampang staat verder bekend om het goedkope aardewerk. Onderweg komt u diverse stalletjes tegen.

Lunch in een lokaal restaurant. Geniet onderweg van de prachtige vergezichten met houten Thaise huizen en honderden jaren oude bomen.

 

Dag 2 -

Excursie naar Doi Suthep, Bor Sang en San Kampaeng

 

De Wat Prasart Doi Suthep ligt op 1300 meter hoogte in het Doi Pui National Park. De fraaie tempel, die een bezoek meer dan waard is, ligt 16 kilometer van de stad en is te bereiken over een steile, bochtige weg. Een 300 treden tellende trap, met Naga's (mythologische 7-koppige slang) als leuningen, leidt het laatste stuk naar de tempel. Is deze trap niets voor u dan is er ook een lift! Bij helder weer is er een mooi uitzicht over Chiang Mai.

 

De plaatsjes Bor Sang en San Kampaeng, even buiten Chiang Mai, staan bekend om hun handwerklieden. In Bor Sang worden ook de beroemde parasols gemaakt en beschilderd. Een grote tuinparasol kost hier zo'n 25 euro's ! In San Kampaeng kunt u baden in het zwembad met zwavelhoudend water bij de hotsprings.

 

Op de andere dagen zou u excursies kunnen bijboeken, enkele voorbeelden:

 

De Warawot markt.

Op bezoek bij de hoofdmonnik in Doi Sakhet

De handwerkfabriekjes van Ban Ta Wan

Doi Inthanon, de  hoogste berg van Thailand

Winkelen in Air Port Plaza

 

Daarnaast kunt u alle op maat gemaakte reizen uitbreiden met een aantal dagen Bangkok, de RiverKwai, genieten van het strand in HuaHin of naar de bergstammen in MaeHongSon.

 

 

 

 

 

 

 

Daarn

disclaimer    design BC